SONY XR75X94JAEP 75" TELEVISIO

Sonyn 2021 4K UHD -uutustelevisio 

2599.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Saat 12kk Playstation Plus -jäsenyyden

Saat 12kk PlayStation Plus -jäsenyyden, kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Rekisteröi ostosi Sony kampanjasivulla 30.6.2021 mennessä. PlayStation Plus -jäsenkoodi lähetetään sinulle 20 työpäivän kuluessa. Rekisteröi ostosi täällä: www.sony.fi/promo/TV-PlayStation-Plus Kampanja voimassa 19.4.-31.5.2021. (Arvo 59,90 EUR). Ehtoja sovelletaan.
 

Osallistu Playstation 5 arvontaan

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana, voit osallistua Playstation 5 arvontaan! Täytä arvontalomake aikaisintaan 3. toukokuuta 2021, mutta viimeistään 13. kesäkuuta 2021 keskiyöhön mennessä sivulla: www.sony.fi/promo/TV-win-PS5 Jos olet yksi onnekkaista voittajista, sinuun otetaan yhteyttä viimeistään 18. kesäkuuta 2021. Ehtoja sovelletaan.

XR Picture

Nauti täyteläisestä, luonnollisesta ja kauniista kuvasta kaikista kulmista lähes ilman heijastuksia. Mullistava Sonyn prosessori analysoi satojatuhansia elementtejä silmänräpäyksessä ihmissilmän perspektiivianalyysillä ja säätä ne sopiviksi. Full Array LED -paneelin kanssa tämä tekniikka tuottaa erittäin todellisen kuvan ja kontrastin.

Uppoudu elokuviin ja peleihin

Tuo elokuvamaailma kotiisi BRAVIA XR™:n Bravia Core -sovelluksella. X94J -television Bravia CORE -palvelussa voit nauttia maksutta sadoista elokuvista 12 kuukauden ajan. Saat myös 5 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä uusimpia elokuvia. Pääsy Bravia CORE -palveluun edellyttää tilirekisteröintiä 23.2.2024 mennessä. BRAVIA XR -tekniikan, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -ominaisuuksien ansiosta kaikki katsomasi on upean visuaalisista ja mainiolla äänenlaadulla varustettu.

 

Next-gen pelaamista

Jos rakastat pelaamista, BRAVIA® XR:n kuva- ja äänitekniikka tarjoavat erinomaisen kokemuksen kaikilla väreillään, kontrastillaan ja kirkkaudellaan, jotka pelisi ansaitsevat yhdessä uskomattoman, mukaansatempaavan äänen kanssa. HDMI 2.1 -ominaisuuksien, kuten 4K120 ansiosta, tuetut pelit näyttävät todella sulavilta. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. VRR ja ALLM ovat tuettuja muotoja.  

XR Triluminos Pro™

Tämä Cognitive Processor XR:ää käyttävä TV toistaa värit ihmissilmää miellyttävästi. Näet laajemman väripaletin ja parannetun sävy- ja kylläisyysalueen, jotta luonnolliset sävyt ja tarkat yksityiskohdat näkyvät myös, kun kuva on tumma. 

 

XR HDR Remaster

XR HDR Remasterin avulla tämä TV havaitsee kaikki näytön kohteet, analysoi niiden värin ja säätää kontrastin todentuntuiseksi. BRAVIA XR:n objektipohjainen käsittely on äärimmäisen tarkka esimerkiksi sävyn, kylläisyyden, kirkkauden, liikevektorin ja kaistanleveyden säädön ansiosta. Kuva näyttää poikkeuksellisen todelliselta syvyyden, realististen pintojen ja luonnollisten värien ansiosta.

 

XR 4K -skaalaus

Cognitive Processor XR -ominaisuudella TV muuntaa 2K-signaalit lähes 4K-laatuisiksi, mikä takaa todentuntuisuuden. XR 4K -skaalaus käyttää suurta määrää tietoa, analysoi kaavoja kohtauksissa ja toistaa pienimmätkin yksityiskohdat.

XR Motion Clarity

Joissakin kuvaruuduissa urheilu ja nopeat toimintakohtaukset ovat sumeita. Uusin LED XR Motion Clarity™ -teknologia takaa tasaisuuden, kirkkauden ja selkeyden. Et jää mistään paitsi, kun jokaista liikettä ohjataan ja sen kesto optimoidaan ja kirkkautta tehostetaan tarvittaessa.

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ sisältää TV:n takana olevat ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet, joiden avulla ääni seuraa toimintaa mukaansatempaavasti.

XR Surround

Dolby Vision® ja Dolby Atmos® 

Nauti elokuvateatterikokemuksesta kotona. Dolby Vision® herättää kuvan eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos® täyttää huoneen tilaäänellä

 

Google TV

Voit etsiä keskitetysti suoratoistopalvelujen yli 700 000 elokuvan ja TV-sarjan jakson valikoimasta, jotka on järjestetty aiheen ja lajin mukaan kiinnostukseesi nojaten.

Tasainen pinnan muotoilu

Koska kehys on erittäin siro, silmäsi keskittyvät luontaisesti kuvaan eivätkä sen ympärille.

Kaksiasentoinen jalusta

Monipuolinen kaksiasentoinen jalusta voi olla normaaliasennossa, missä voit keskittyä kuvaan, tai kapeammassa asennossa pienemmällä hyllyllä.
 

Väri:Musta
Kuvasuhde:16:9
Näytön resoluutio:UHD
Virittimen tyyppi:DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
USB-tallennus:Kyllä
USB porttien määrä:2
WIFI:Kyllä
Bluetooth:Kyllä
Näytön koko (tuumaa):75
RF (kpl):1
Optinen ääni (kpl):1
Materiaali:Muovi
4K-skaalaus:Kyllä
HDR-tuki:HDR10, HLG, Dolby Vision
HDR:Kyllä
USB-toisto:Kyllä
Tuplaviritin:Kyllä
Smart-TV käyttöjärjestelmä:Android TV
Sovellukset:YouTube, Netflix, YLE Areena, Lasten Areena, MTV, Ruutu, SVT Play, TV4 Play, Twitch, Kodi, Viaplay, Plejmo, Elisa Viihde, Spotify, Deezer, Playboy, HS.fi, Eurosport Player, Tidal, C More, Amazon prime, Ålcom IPTV, ETV, Singa, Kartina.TV, YouTube Kids, DPlay, WRC
Näytön teknologia:LCD
Tyyppi:Televisio
Tuotekoodi:XR75X94JAEP
Valmistajan takuu (Kk):24

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

HifiStudion varasto: 29.07.2023

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi