Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

DENON AVR-X1300 AV-VIRITINVAHVISTIN

-20.04008016032064%

Erinomainen 7.1 aloitusmalli

Säästä 100.0 €!   (499.0 €)
399.0 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Mitat
(L x S x K) mm 434× 339 × 151
Paino (kg)
8.5

OMINAISUUDET - AVR-X1300W
AVR-X1300W 7 x 145W Full 4K Ultra HD yhteensopiva A/V-vahvistin jossa Wi-Fi ja Bluetooth

Tekniset tiedot/Tehtaan sivu

Yleistä
Nauti parhaasta mahdollisesta kotiteatteriäänestä AVR-X1300W 7.2-kanavaisen Dolby Atmos yhteensopivan AV-vahvistimen avulla joka tarjoaa henkeäsalpaavan äänimaailman nykypäivän kehittyneillä elokuvien ääniraidoilla. Tuo kotiisi sama vallankumouksellinen kuuntelupaikan yläpuolinen 3D-äänimaailma jota käytetään parhaissa elokuvateattereissa. Lisäksi myöhemmin saatavilla olevalla ohjelmistopäivityksellä AVR-X1300W tulee osaamaan myös DTS:X ääniraitojen purun, joten vahvistin on täysin yhteensopiva kaikkien nykyisten 3D-ääniformaattien kanssa.

Ominaisuudet & Hyödyt
• 7.2-kanavainen AV-vahvistin jossa tehoa 145W kanavaa kohti: Riittävästi tehoa jolla täyttää keskikokoinen huone ainutlaatuisella Denon äänellä
• Sisäänrakennettu WiFi jossa 2.4GHz/5GHz taajuuksien tuki; sisäänrakennettu Bluetooth: Parannettu verkon toiminta erityisesti kodeissa joissa paljon langattomia verkkoja
• 4K/60 Hz läpivienti, 4:4:4 väriavaruuden tuki, HDR ja BT.2020: Tuki tulevaisuuden varalle viimeisimmällä HDMI standardilla
• 6 HDMI-tuloa (ml. 1 etupaneelissa) joissa kaikissa täysi HDCP 2.2 tuki: Runsaasti liitäntöjä Blu-ray soitinta, pelikonsolia yms. varten
• Dolby Atmos (jopa 5.1.2) ja DTS:X (ohjelmistopäivityksellä): Yläpuolisilla äänillä varustettu 3D-äänimaailma
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Verkkotoisto: Lähes rajaton määrä musiikkilähteitä
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC, AIFF ja WAV tiedostojen tuki: Korkearesoluutioisen äänen suoratoisto, myös tauottomana
• Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume ja Dynamic EQ: Huippulaadukas taajuuskorjaus juuri sinun kuuntelutilaasi
• Värikoodatut kaiutinterminaalit, Setup Assistant, Denon 2016 AVR Remote App: Helppo asentaa, ottaa käyttöön ja käyttää
• Älykäs ECO-tila jossa off/on/auto asetukset: Virrankulutus huomioitu vaikuttamatta suorituskykyyn
HDMI 2.0a yhdistettävyys; HDCP 2.2 yhteensopiva
Kaikki vahvistimen kuusi HDMI-tuloa, mukaanlukien etupaneelista löytyvä tukevat viimeisintä HDMI versiota joten AVR-X1300W tukee 4K Ultra HD 60Hz videota, 4:4:4 Pure Color väriavaruutta, High Dynamic Range (HDR) ominaisuutta sekä 21:9 videon, 3D ja BT.2020 läpivientiä. Vahvistimessa on myös tuki HDCP 2.2 kopiosuojaukselle, joka on vaatimus 4K Ultra HD kopiosuojatulle materiaalille, joten AVR-X1300W on valmis seuraavan sukupolven Blu-ray -soittimia, digivirittimiä ja muita 4K Ultra HD lähteitä varten.
HDCP 2.2 4K Ultra HD compatible
4K video pass through

Sisäänrakennettu Bluetooth & Wi-Fi
AVR-X1300W vahvistimen sisäänrakennettu Bluetooth & Wi-Fi yhteydet on varustettu kaksoisantennijärjestelmällä jonka ansiosta yhteys on laadukas ja vakaa jopa ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä. Yhdistä vahvistin Internetiin kotona olevan langattoman verkon kautta (tai käytä vahvistimessa olevaan RJ-45 ethernet-porttia) ja nauti lempikappaleistasi suoratoistopalveluista kuten Spotify Connect. Voit myös valita tuhasista internetradiokanavista ympäri maailman, ja nauttia käytännössä minkä tahansa tyylilajin musiikista. 

AirPlayn ansiosta voit nauttia lempikappaleistasi langattomasti iOS laitteistasi kuten iPod touch, iPhone ja iPad, ja verkkotoiston avulla voit kuunnella musiikkikappaleita jotka on tallennettu kotitietokoneellesi tai NAS-asemalle.

Täysin uusi Denon 2016 AVR Remote App sovellus sallii vahvistimen täydellisen hallinnan: Saatavilla iOS, Android ja Kindle Fire laitteisiin.Bluetooth, Wi-fi, Airplay connectivity

Korkearesoluutioinen musiikki
High Resolution AudioLöydä korkearesoluutioisten musiikkiraitojen uskomaton erottelukyky AVR-X1300W vahvistimen laajan tiedostotuen avulla: Vahvistin tukee 24-bit/192-kHz häviöttömiä tiedostoja (AIFF, FLAC ja WAV; ALAC/Apple Lossless 24-bit/96kHz asti), sekä DSD 2.8MHz (SACD-musiikkilevyjen pakkausmuoto) ja myös 5.6MHz tiedostoja. Toista tiedostot etupaneelin USB-liitännän kautta tai verkon yli – AVR-X1300W toistaa luonnollisesti myös häviölliset tiedostot kuten MP3. 

Voimakas 7-kanavainen vahvistin jossa Eco Mode
AVR-X1300W vahvistimen erilliset pääteasteet tuottavat korkean virran ja antavat maksimissaan 145 W tehoa per kanava. Jotta AVR-X1300W olisi yhteensopiva mahdollisimman monien kaiutinmallien kanssa, toimii vahvistin myös 4 ohmin kaiuttimien kanssa. Eco-tila säätää tarjolla olevaa tehoa käytettävän äänenvoimakkuuden mukaan, ja kuvaruutunäytölle tuleva Eco-mittari näyttää virrankulutuksen pienenemisen reaaliaikaisesti. 

7.2 Channel Ecomode

Dolby Atmos
Dolbyn vallankumouksellinen Dolby Atmos ääniteknologia luopuu kanavapohjaisesta äänen koodauksesta ja siirtyy kehittyneempään objektipohjaiseen koodaukseen antaen äänisuunnittelijalle mahdollisuuden sijoittaa äänet tarkasti mihin tahansa kolmiulotteissa äänikentässä.

Voit nauttia tästä samasta palkintoja voittaneesta teknologiasta kotonasi AVR-X1300W vahvistimella, johon on mahdollista kytkeä 5.1-kanavaisen surround äänikentän lisäksi kaksi yläkaiutinta tai kaksi Dolby Atmos-sertifioitua ylöspäin suunnattua kaiutinta joiden ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta kotiteatterielämyksestä.

DTS:X
Viimeisin mukaansatempaava äänijärjestelmä, DTS:X tarjoaa samantyyppisen objektipohjaisen äänikoodauksen ja käyttää yläpuolisia kaiuttimia tarjoten upean surround-elämyksen. (DTS:X tulee saataville ohjelmistopäivityksellä myöhemmin. Lisätietoja: www.denon.com/dtsx).

Tämä sisältää sekä Dolby Surround että Neural:X upmixing -toiminnot: käyttäjät joilla on ‘3D’-yhteensopiva kaiutinkokoonpano voivat saada parannetun surround-kokemuksen perinteisillä Dolby- tai DTS- sisällöillä, tai jopa stereomusiikilla.

Denon 2016 AVR Remote App
Ilmaisella "Denon 2016 AVR Remote" sovelluksella iOS, Android ja Kindle Fire -käyttöjärjestelmiin hallitset vahvistinta täysin ja lisäksi on mahdollista käyttää laitteen asennusvalikkoa puhelimella tai tabletilla entistäkin tarkempia säätöjä varten. Sovellus tarjoaa lisäksi nopean pääsyn vahvistimen tilanäyttöön, option -valikoihin, Denon Blu-ray -soittimen hallintaan, ja uusitun jonojärjestelmän ansiosta voit nyt selata musiikkikirjastoasi samalla kun kuuntelet suosikkikappaleitasi. 

Smart TV yhdistettävyys
Useissa Smart TV-malleissa käytössä oleva HDMI CEC (consumer electronics control) toiminto sallii Denon vahvistimen hallitsemisen suoraan TV:n kaukosäätimellä. Valitse vahvistimen asetusvalikosta "HDMI control" asentoon ON, valitse "Smart Menu" vahvistimen ohjaustoiminnot televisiosta ja voit ohjata vahvistimen tiettyjä toimintoja suoraan television ruudulta. 

Audyssey huonekorjaus
Audyssey SilverDenon oli ensimmäinen A/V valmistaja joka otti käyttöön Audysseyn kehittyneen DSP ääniprosessoinnin, ja AVR-X1300W vahvistimessa on Audyssey Silver DSP ominaisuudet, sisältäen MultEQ XT, Dynamic EQ ja Dynamic Volume.
Audyssey MultEQ XT mittaa mukana tulevalla mittamikrofonilla kaikki kotiteatterin kaiuttimet ja luo sen jälkeen useita huonekorjauksia jotka yhdessä muodostavat luonnollisimman mahdollisen äänikentän. Vahvistimessa oleva MultEQ XT teknologia ottaa mittaukset jopa 8 eri mittauspisteestä jotta äänikentästä saadaan mahdollisimman tarkka. Audyssey Dynamic EQ sisältää kehittyneen DSP prosessoinnin jolloin koko taajuusvaste toistuu myös hiljaisella kuunteluvoimakkuudella; Audyssey Dynamic Volume tasaa yllättävät äänenvoimakkuudet  – erityisesti kovaäänisistä mainoksista joten kuuntelukokemus on mukavampi.

Kaksi subwooferlähtöä
Yksinäinen subwoofer saattaa toistua huonosti kuuntelupaikalle. AVR-X1300W vahvistimessa on kaksi lähtöä subwoofereille: sijoitettuna eri paikkoihin äänikenttä tasaantuu ja bassontoisto tarkentuu koko kuunteluhuoneessa.

Monilähde / Monihuone
AVR-X1300W vahvistimella on mahdollista nauttia 5.1-kanavaisesta ääniraidasta yhdessä huonessa, samalla kun toinen 'zone' toistaa muuta lähdettä – kuten CD tai verkkomusiikki. Voit kytkeä stereokaiuttimet vahvistimen monihuonelähtöön, tai kytkeä erillisen stereovahvistimen Zone 2 linjalähtöihin.

Käytännöllinen USB-liitäntä
Etupaneelissa oleva käytännöllinen USB-liitäntä mahdollistaa musiikin toistamisen suoraan iPod touch, iPhone tai iPad laitteestasi ja laite latautuu samalla. Voit myös kytkeä USB-muistin ja kuunnella kaikkea alkaen MP3-tiedostoista ja päättyen korkearesoluutioisiin DSD (2.8/5.6 MHz), FLAC tiedostoihin (24-bit/192-kHz). 

USB port
Värikoodatut 4-tie kaiutinterminaalit
Laadukkaat kaiutinterminaalit tarjoavat useita mahdollisuuksia kytkeä kaiutinkaapelit erilaisilla liittimillä. Terminaalit ovat myös värikoodattu helpompaa kytkentää ajatellen, ja värikoodatut kaiutinkaapelitarrat tulevat mukana.

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää
AVR-X1300W vahvistimen selkeä ja helposti ymmärrettävä graafinen käyttöliittymä opastaa asennuksen aikana jotta asetukset tulevat oikein. Ainutlaatuinen Setup Assistant käy läpi kuvaruutunäytöllä helpoilla ja selkeillä graafisilla ja tekstipohjaisilla ohjeilla asennuksen, optimoiden kriittiset järjestelmäasetukset parasta mahdollista äänenlaatua ajatellen.

Easy setup
Quick Select -toiminnot
Vahvistimen etupaneelissa ja kaukosäätimessä on neljä Quick Select -toimintopainiketta, joiden avulla voit helposti valita haluamallesi kuva- ja äänilähteelle esimerkiksi äänenvoimakkuuden ja äänitilan asetuksen. Voit tallentaa myös Internet radiokanavan Quick select -panikkeeseen.a.

 

Saatavuus

Toimitus: Heti
Helsinki nouto: Heti
Tampere nouto: Saatavuus?
Turku nouto: Saatavuus?
Jkl nouto: Heti
Kuopio Nouto: Heti
Oulu nouto: Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Tommi Airasmäki
AV -asiantuntija
050 3565 458
tommi/airasmaki//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
050 3514 324
antti/vuorilahti//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
Projekti/ yritysmyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi

Tuotesuositukset

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös