Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

DENON AVR-X3300 AV-VIRITINVAHVISTIN

Tässä mallissa on 7.1 Pre out lähtö aktiivikaiuttimille

898.9 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Mitat
(L x S x K) mm 434 x 389 x 167
Paino 10.8 kg

Tehdassivut/tekniset tiedot

OMINAISUUDET - AVR-X3300W
AVR-X3300W 7 x 180W Full 4K Ultra HD yhteensopiva A/V-vahvistin jossa Wi-Fi, Bluetooth ja täysi videoprosessointi

Yleistä

Ympäröi itsesi mukaansatempaavalla 3D-äänellä: Denon AVR-X3300W A/V-vahvistimessa on sisäänrakennettu Dolby Atmos-purku joka tarjoaa saman vallankumouksellisen 3D-äänikentän kuin huippuluokan elokuvateattereissa. Lisäksi tulossa on ohjelmistopäivityksellä saatava DTS:X -purku jolloin laite osaa Dolby Atmos ja DTS:X objektipohjaiset 3D-ääniteknologiat käyttäen yläpuolisia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

Ominaisuudet & Hyödyt
• 7.2-kanavainen AV-vahvistin jossa tehoa 180W kanavaa kohti: Riittävästi tehoa jolla täyttää suurempikin huone ainutlaatuisella Denon äänellä
• Sisäänrakennettu WiFi jossa 2.4GHz/5GHz taajuuksien tuki; sisäänrakennettu Bluetooth: Parannettu verkon toiminta erityisesti kodeissa joissa paljon langattomia verkkoja
• 4K/60 Hz läpivienti, 4:4:4 väriavaruuden tuki, HDR ja BT.2020: Tuki tulevaisuuden varalle viimeisimmällä HDMI standardilla 
• 8 HDMI-tuloa (ml. 1 etupaneelissa) joissa kaikissa täysi HDCP 2.2 tuki; 2 HDMI-lähtöä (1x Monitor, 1x Zone2): Runsaasti liitäntöjä digitaalisia laitteitasi varten sekä valmius ohjata kuva TV:lle ja projektorille samanaikaisesti
• Kehittynyt kuvankäsittely jossa muunnos analogisesta digitaaliseen sekä 4K-skaalaus lähteille: Full HD tai jopa Ultra HD laatua esimerkiksi DVD-levyistä tai analogisista lähteistä
• Dolby Atmos (jopa 5.1.2) ja DTS:X (ohjelmistopäivityksellä): Yläpuolisilla äänillä varustettu 3D-äänimaailma 
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Verkkotoisto: Lähes rajaton määrä musiikkilähteitä 
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC, AIFF ja WAV tiedostojen tuki:  Korkearesoluutioisen äänen suoratoisto, myös tauottomana
• Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume, Dynamic EQ ja SUB EQ HT: Huippulaadukas taajuuskorjaus juuri sinun kuuntelutilaasi mukaanlukien subwoofer EQ
• Advanced Multi-Room options; 7.2ch Pre-out; RS232 Control: Audio and video in multiple rooms; ready for 3rd Party Home Automation systems
• Värikoodatut kaiutinterminaalit, Setup Assistant, Denon 2016 AVR Remote App: Helppo asentaa, ottaa käyttöön ja käyttää
• Älykäs ECO-tila jossa off/on/auto asetukset: Virrankulutus huomioitu vaikuttamatta suorituskykyyn

Dolby Atmos
Dolbyn vallankumouksellinen Dolby Atmos ääniteknologia luopuu kanavapohjaisesta äänen koodauksesta ja siirtyy kehittyneempään objektipohjaiseen koodaukseen antaen äänisuunnittelijalle mahdollisuuden sijoittaa äänet tarkasti mihin tahansa kolmiulotteissa äänikentässä.Voit nauttia tästä samasta palkintoja voittaneesta teknologiasta kotonasi AVR-X3300W vahvistimella, johon on mahdollista kytkeä 5.1-kanavaisen surround äänikentän lisäksi kaksi yläkaiutinta tai kaksi Dolby Atmos-sertifioitua ylöspäin suunnattua kaiutinta joiden ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta kotiteatterielämyksestä.

DTS:X
Viimeisin mukaansatempaava äänijärjestelmä, DTS:X tarjoaa samantyyppisen objektipohjaisen äänikoodauksen ja käyttää yläpuolisia kaiuttimia tarjoten upean surround-elämyksen. (DTS:X tulee saataville ohjelmistopäivityksellä myöhemmin. Lisätietoja: www.denon.com/dtsx).

Tämä sisältää sekä Dolby Surround että Neural:X upmixing -toiminnot: käyttäjät joilla on '3D'-yhteensopiva kaiutinkokoonpano voivat saada parannetun surround-kokemuksen perinteisillä Dolby- tai DTS- sisällöillä, tai jopa stereomusiikilla.

Kehittynyt neliydin 32-bit DSP prosessori
AVR-X3300W käsittelee helposti monisäikeisiä tehtäviä kuten Dolby Atmos ja DTS:X purku, Audyssey MultEQ XT32 huonekorjaus, basson korjaus sekä DSP surround simulaatio kiitos kehittyneen neliytimisen 32-bittisen DSP prosessorin. Prosessorin neljä 300-MHz ydintä kykenevät käsittelemään yli miljardi laskutoimitusta sekunnissa.

HDMI 2.0a yhdistettävyys; HDCP 2.2 yhteensopivuus; ISF-Certified

Kahdeksan HDMI-tuloa joista yksi etupaneelissa ja kaksi HDMI-lähtöä jotka kaikki tukevat viimeisintä versiota joten AVR-X3300W tukee täysin 4K Ultra HD 60Hz videota, 4:4:4 Pure Color väriavaruutta, High Dynamic Range (HDR) ominaisuutta sekä 21:9 videon, 3D ja BT.2020 läpivientiä.

Vahvistimessa on myös tuki HDCP 2.2 kopiosuojaukselle, joka on vaatimus 4K Ultra HD kopiosuojatulle materiaalille, joten AVR-X3300W on valmis seuraavan sukupolven Blu-ray -soittimia, digivirittimiä ja muita 4K Ultra HD lähteitä varten. Lisäksi videoprosessori kykenee skaalaamaan digitaalista SD- ja HD-tasoista videota 4K Ultra HD resoluutioon.

Sisäänrakennettu Bluetooth & Wi-Fi
AVR-X3300W vahvistimen sisäänrakennettu Bluetooth & Wi-Fi yhteydet on varustettu kaksoisantennijärjestelmällä jonka ansiosta yhteys on laadukas ja vakaa jopa ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä. Yhdistä vahvistin Internetiin kotona olevan langattoman verkon kautta (tai käytä vahvistimessa olevaan RJ-45 ethernet-porttia) ja nauti lempikappaleistasi suoratoistopalveluista kuten Spotify Connect. Voit myös valita tuhasista internetradiokanavista ympäri maailman, ja nauttia käytännössä minkä tahansa tyylilajin musiikista.

AirPlayn ansiosta voit nauttia lempikappaleistasi langattomasti iOS laitteistasi kuten iPod touch, iPhone ja iPad, ja verkkotoiston avulla voit kuunnella musiikkikappaleita jotka on tallennettu kotitietokoneellesi tai NAS-asemalle.

Täysin uusi Denon 2016 AVR Remote App sovellus sallii vahvistimen täydellisen hallinnan verkon kautta: Saatavilla iOS, Android ja Kindle Fire laitteisiin.

Korkearesoluutioinen musiikki
High Resolution AudioLöydä korkearesoluutioisten musiikkiraitojen uskomaton erottelukyky AVR-X3300W vahvistimen laajan tiedostotuen avulla: Vahvistin tukee 24-bit/192-kHz häviöttömiä tiedostoja (AIFF, FLAC ja WAV; ALAC/Apple Lossless 24-bit/96kHz asti), sekä DSD 2.8MHz (SACD-musiikkilevyjen pakkausmuoto) ja myös 5.6MHz tiedostoja. Toista tiedostot etupaneelin USB-liitännän kautta tai verkon yli - AVR-X3300W toistaa luonnollisesti myös häviölliset tiedostot kuten MP3. 

Voimakas 7-kanavainen vahvistin jossa Eco Mode

AVR-X3300W vahvistimen erilliset pääteasteet tuottavat korkean virran ja antavat maksimissaan 180 W tehoa per kanava. Jotta vahvistin olisi yhteensopiva mahdollisimman monien kaiutinmallien kanssa, toimii se myös 4 ohmin kaiuttimien kanssa. Eco-tila säätää tarjolla olevaa tehoa käytettävän äänenvoimakkuuden mukaan, ja kuvaruutunäytölle tuleva Eco-mittari näyttää virrankulutuksen pienenemisen reaaliaikaisesti. 

Denon 2016 AVR Remote App
Denon 2016 AVR Remote
 
Ilmaisella "Denon 2016 AVR Remote" sovelluksella iOS, Android ja Kindle Fire -käyttöjärjestelmiin hallitset vahvistinta täysin ja lisäksi on mahdollista käyttää laitteen asennusvalikkoa puhelimella tai tabletilla entistäkin tarkempia säätöjä varten. Sovellus tarjoaa lisäksi nopean pääsyn vahvistimen tilanäyttöön, option -valikoihin, Denon Blu-ray -soittimen hallintaan, ja uusitun jonojärjestelmän ansiosta voit nyt selata musiikkikirjastoasi samalla kun kuuntelet suosikkikappaleitasi. 

Smart TV yhdistettävyys
Useissa Smart TV-malleissa käytössä oleva HDMI CEC (consumer electronics control) toiminto sallii Denon vahvistimen hallitsemisen suoraan TV:n kaukosäätimellä. Valitse vahvistimen asetusvalikosta "HDMI control" asentoon ON, valitse "Smart Menu" vahvistimen ohjaustoiminnot televisiosta ja voit ohjata vahvistimen tiettyjä toimintoja suoraan television ruudulta. 

Audyssey huonekorjaus

AVR-X3300W vahvistimessa on täydet Audyssey Platinum suite ominaisuudet sisältäen Audyssey MultEQ XT32 huonekorjauksen. MultEQ XT32 mittaa mukana tulevalla mittamikrofonilla kaikki kotiteatterin kaiuttimet (mukaanlukien subwooferi) ja luo sen jälkeen useita huonekorjauksia jotka yhdessä muodostavat luonnollisimman mahdollisen äänikentän. Vahvistimessa oleva MultEQ XT32 teknologia ottaa mittaukset jopa 8 eri mittauspisteestä jotta äänikentästä saadaan mahdollisimman tarkka.
Audyssey Dynamic EQ sisältää kehittyneen DSP prosessoinnin jolloin koko taajuusvaste toistuu myös hiljaisella kuunteluvoimakkuudella; Audyssey Dynamic Volume tasaa yllättävät äänenvoimakkuudet  - erityisesti kovaäänisistä mainoksista joten kuuntelukokemus on mukavampi. Audyssey Sub EQ HT tarjoaa yksilölliset DSP säädöt kullekin subwooferille kahden subwooferin järjestelmässä.

Kaksi Subwooferlähtöä
Yksinäinen subwoofer saattaa toistua huonosti kuuntelupaikalle. AVR-X3300W vahvistimessa on kaksi lähtöä subwoofereille: sijoitettuna eri paikkoihin äänikenttä tasaantuu ja bassontoisto tarkentuu koko kuunteluhuoneessa. Vahvistimessa on lisäksi Audyssey Sub EQ HT jolla on mahdollista tehdä yksilölliset säädöt kummallekin subwooferille.

Monilähde / Monihuone
AVR-X3300W vahvistimella on mahdollista nauttia 5.1-kanavaisesta ääniraidasta yhdessä huonessa, samalla kun toinen 'zone' toistaa muuta lähdettä - kuten CD tai verkkomusiikki. Voit kytkeä stereokaiuttimet vahvistimen monihuonelähtöön, tai kytkeä erillisen stereovahvistimen Zone 2 linjalähtöihin ja nauttia 7-kanavaisesta äänestä päätilassa. Toinen zone on mahdollista kytkeä myös HDMI-liitännän kautta vahvistimesta löytyvän HDMI Zone2 lähdön avulla.

Käytännöllinen USB-liitäntä
Etupaneelissa oleva käytännöllinen USB-liitäntä mahdollistaa musiikin toistamisen suoraan iPod touch, iPhone tai iPad laitteestasi ja laite latautuu samalla. Voit myös kytkeä USB-muistin ja kuunnella kaikkea alkaen MP3-tiedostoista ja päättyen korkearesoluutioisiin DSD (2.8/5.6 MHz), FLAC tiedostoihin (24-bit/192-kHz). 

USB port
Värikoodatut 4-tie kaiutinterminaalit
Laadukkaat kaiutinterminaalit tarjoavat useita mahdollisuuksia kytkeä kaiutinkaapelit erilaisilla liittimillä. Terminaalit ovat myös värikoodattu helpompaa kytkentää ajatellen, ja värikoodatut kaiutinkaapelitarrat tulevat mukana.

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää
AVR-X3300W vahvistimen selkeä ja helposti ymmärrettävä graafinen käyttöliittymä opastaa asennuksen aikana jotta asetukset tulevat oikein. Ainutlaatuinen Setup Assistant käy läpi kuvaruutunäytöllä helpoilla ja selkeillä graafisilla ja tekstipohjaisilla ohjeilla asennuksen, optimoiden kriittiset järjestelmäasetukset parasta mahdollista äänenlaatua ajatellen.

Quick Select -toiminnot
Vahvistimen etupaneelissa ja kaukosäätimessä on neljä Quick Select -toimintopainiketta, joiden avulla voit helposti valita haluamallesi kuva- ja äänilähteelle esimerkiksi äänenvoimakkuuden ja äänitilan asetuksen. Voit tallentaa myös Internet radiokanavan Quick select -panikkeeseen.

Saatavuus

Toimitus: Heti
Helsinki nouto: Heti
Tampere nouto: Saatavuus?
Turku nouto: Saatavuus?
Jkl nouto: Heti
Kuopio Nouto: Heti
Oulu nouto: Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
050 3514 324
antti/vuorilahti//hifistudio/fi
Tommi Airasmäki
AV -asiantuntija
050 3565 458
tommi/airasmaki//hifistudio/fi

Tuotesuositukset

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös