БРЕНДЫ

ГРУППЫ ТОВАРОВ

Lauri Eskola

Kauppias, osakas -  HifiStudio Turku

Kommentit ja suosittelut

17.01.2014

"Hello Roman!

Thanks for your inquiry!

The price is for a one piece. In which colour are your interested in? Please e-mail me if you have more questions: lauri.eskola@hifistudio.fi

Best regards,

Lauri"

-Lauri Eskola, Turku

17.01.2014

"Good morning! Could you tell me is the price for dali zenzor 5 for one loudspeaker or for a pair? Thanks."

-Roman, St Petersburg

27.01.2013

"Genelecin aktiivikaiuttimet olivat pitkään kiinnostaneet, ja päädyin Raision Hifistudioon testaamaan, minkälaisen liikuteltavan 2-kanavasysteemin yhdessä iPodin kanssa niistä saisi.
Eskolan Lauri oli tässä avuksi alusta lähtien, ja kun liikkeessä oli vaikea tehdä päätöstä, kotikuuntelu viikonlopun ajaksi järjestyi sujuvasti ja palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Päädyin lopulta uusiin G4:siin, ja kun toimitus viivästyi alkuperäisestä aikataulusta, sain kotiin 8030:set G4:sten odotusajaksi. Kaapelit ja telakka ja niihin liittyvät detaljit ratkesivat luontevasti ja asiakastuki s-postitse ja puhelimitse on ollut aktiivista. Asiointi Laurin kanssa on ollut mukavaa ja olen iloinen, että Lauri suositteli minun tarpeisiini G4:sia, jotka soivat nytkin taustalla upeasti. Suosittelen sekä niitä että asiointia Laurin kanssa lämpimästi."

-Arno Hänninen, Turku


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista.
Новости

13.12.2013 Hifistudio Oy создала договор с знаминитым актёром Ville Haapasalo. Он обещал, что Hifistudio Oy может использовать его магазин как пукт сбора товаров, когда русские клиенты заказывают товар из Hifistudio Oy интернет магазина.

Купитe в Hifistudio интернет магазинне! Доставка товара без налога до дома или возможность забрать товар с магазина Ville Haapasalo который находитса в Lappeenranta!

 
Топ-класс динамики и сабвуферы от финского производителя:
Genelec


Войти